hydra.sci

Nydelig kollagen-drikk med 10 gram Verisol®-kollagen

0

Your Cart

Om Hydra.sci

Vinner av Zenith Global Water Drinks Awards 2022: Best Functional Water

Hydra.sci er en norsk merkevare som produserer funksjonelle drikkevarer med fokus på skjønnhet og velvære fra innsiden. Vi sikter mot å skape en portefølje bestående av sunne, gode drikker som inneholder en høy konsentrasjon ingredienser av beste kvalitet. Først ut i porteføljen er Collagen Water – et forfriskende vann med høyt innhold av Verisol® kollagenpeptider, biotin og Vitamin B6 og B12. Collagen Water kommer i tre nydelige smaker: Cherry-Watermelon, Orange-Mandarin og Raspberry. Vi vil inspirere våre kunder til å velge produkter uten å gå på kompromiss av innhold og kvalitet.

Verisol® 

At innholdet i produktene våre er av ypperste kvalitet har vært høyeste prioritet for oss. Derfor samarbeider vi med anerkjente selskapet Gelita. Verisol®-kollagen har dokumenterte studier og resultater som bekrefter kvaliteten og effekten vi ønsket for Collagen Water. I Verisol® er kollagenpeptidene spaltet slik at kollagenet effektivt blir tatt opp av kroppen. I tillegg har vi valgt å tilsette en sjenerøs mengde av kollagenet i produktet vårt (10gram/500ml), slik at våre kunder selv kan velge hvordan de vil bruke Collagen Water: ett glass om dagen fordelt opptil fire dager, for en daglig dose kollagen på ca 2,5gram. Eller, én kartong om dagen for en kollagen-boost.

Miljøsmart emballasje

Hydra.sci Collagen Water pakkes på papirbasert kartong fra Tetra Pak, og vi har et mål om å levere produkter som er godt for deg, samtidig som det er godt for planeten. Små valg kan utgjøre store forskjeller, og derfor har vi tatt et bevisst valg ved å samarbeide med Tetra Pak for en miljøsmart emballasje. Når Collagen Water er drukket opp, kan kartongen resirkuleres som en vanlig melkekartong. I tillegg sørger den aseptiske kartongen for å ta vare på innholdet, og at produktene har lang holdbarhet – også om de oppbevares utenfor kjøleskapet. På den måten minsker vi også eventuelt svinn.